Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سال ۱۴۰۰ با تمام فراز و نشیب‌هایش به اتمام رسید و در دنیای فوتبال نیز شاهد ماجراهای زیادی بودیم که گاهی همراه با اشک شد و گاهی خنده به لب‌ها آورد. شگفتی‌هایی به وقوع پیوست و در کنار آن قدرتمندان به قدرتنمایی ادامه دادند. در این گزارش به مرور مهمترین اتفاقات فوتبالی در پاییز ۱۴۰۰ می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ما همراه باشید.

مهر: پایان ماجرای فوتسالیت‌ها و صعود تاریخی زنان

۲ مهر: مصطفی آجورلو، مدیرعامل باشگاه استقلال شد:

پس از کنار رفتن احمد مددی، مصطفی آجورلو به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه استقلال انتخاب شد.

۳ مهر: صعود تاریخی تیم ملی فوتبال زنان به جام ملتهای آسیا:

تیم ملی فوتبال زنان ایران پس از تساوی بدون گل مقابل اردن در ضربات پنالتی با درخشش زهره کودایی در درون دروازه به برتری ۴ بر ۲ رسید و برای اولین بار به جام ملت‌های آسیا صعود کرد.

۵ مهر: حذف فوتسال ایران به دست قزاقستان

شاگردان محمد ناظم‌الشریعه علی‌رغم قرعه نسبتا خوبی که با آن مواجه شده بودند بازی ۲ بر صفر برده را با نتیجه سه بر ۲ به قزاقستان باختند تا نتوانند مانند دوره قبلی به نیمه‌نهایی برسند.

۱۵ مهر: پیروزی یک بر صفر ایران در خاک امارات

زوج سردار آزمون و مهدی طارمی با کمک VAR ایران را به یک برد ارزشمند دیگر در راه جام جهانی رساندند و این بار اماراتِ برت‌فان‌مارویک قربانی شد.

۱۸ مهر: فرانسه، قهرمان لیگ ملت‌های اروپا

با وجود گل اویارزابال، فرانسه با درخشش کیلیان امباپه و کریم بنزما توانست اسپانیا را با نتیجه ۲ بر یک شکست دهد و به قهرمانی دومین دوره لیگ ملت‌های اروپا دست پیدا کند.

۲۰ مهر: تنها روزی که اسکوچیچ به برتری نرسید

ایران در چهارمین بازی خود در دور نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در ورزشگاه ازادی مقابل کره جنوبی به تساوی یک بر یک رضایت داد. ابتدا سون هیونگ مین برای چشم‌بادامی‌ها گلزنی کرد اما در ادامه علیرضا جهانبخش نتیجه را به تساوی کشاند. این تنها روزی بود که ایران با هدایت اسکوچیچ به سه امتیاز نرسید.

۲۱ مهر: قاسم حدادی‌فر پس از ۲۱ سال ذوب‌آهن را ترک کرد

ستاره تیم فوتبال ذوب‌آهن که سابقه بهترین بازیکن فصل شدن را هم در کارنامه‌اش دارد پس از ۲۱ سال از این تیم جدا شد. مهدی تارتار، سرمربی جدید ذوب از کاپیتان تیمش خواست تا به کادر فنی اضافه شود اما حدادی‌فر با این درخواست مخالفت کرد.

۲۴ مهر: حذف پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا

پس از استقلال و تراکتور و همچنین فولاد، پرسپولیس نیز از لیگ قهرمانان اسیا حذف شد. تیم یحیی در دور یک چهارم نهایی اسیر درخشش بافی تمبی گومیس و سالم الدوساری شد و با سه گل به میزبان قدرتمند خود باخت.

۲۷ مهر: آغاز لیگ بیست و یکم

بیست و یکمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران با کش و قوس های فراوان آغاز شد و ۱۶ تیم برای حضور در این دوره از رقابت‌ها با یکدیگر به رقابت پرداختند.

آبان: از ماهی علی دایی تا طارمیِ مغضوب

۱۵ آبان: ژاوی، سرمربی جدید بارسلونا

پس از برکناری رونالد کومان، ژاوی هرناندز السد را ترک کرد و برای کمک به تیم محبوبش راهی کاتالونیا شد. باید دید شماره ۶ سابق می‌تواند تیمش را به موفقیت برساند یا خیر.

۱۵ آبان: طارمی به تیم ملی دعوت نشد

درگیری مجازی بین مهدی طارمی و دراگان اسکوچیچ باعث شد تا ستاره تیم ملی برای ۲ دیدار پیش رو به اردو دعوت نشود. البته که در اردوی بعدی بین طرفین صلح برقرار شد.

۲۰ آبان: لبنان هم حریف تیم ملی نشد

در حالی که لبنان با گل سونی سعد از ایران پیش بود، سردار آزمون و احمد نوراللهی در دقایق ۹۱ و ۹۵ موفق شدند دروازه تیم میزبان را در ورزشگاه صیدا باز کنند تا یک برد دیگر را جشن بگیرند.

۲۴ آبان: ماهیِ علی دایی

در قالب یک تیم تحقیقاتی ایرانی و آلمانی و به سرپرستی عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان، گونه جدید ماهی کشف و ثبت جهانی شد و به نام علی دایی افتخار فوتبال ایران نامگذاری گردید. نتایج هشت سال تحقیقات مستمر یک گروه تحقیقاتی بین المللی متشکل از محققین ایرانی و آلمانی بر روی ماهیان خانواده سیسوریده در حوضه آبریز رودخانه های دجله و فرات در کشورهای ایران، ترکیه، سوریه و عراق در قالب یک مقاله با کشف گونه های ناشناخته از این خانواده منتشر شد

۲۵ آبان: سوریه مقابل ایران سه تایی شد

تیم ملی فوتبال ایران با گل های سردار آزمون، احسان حاج‌صفی و علی‌ قلی‌زاده از سد سوریه گذشت تا یک قدم دیگر به صعود زودهنگام به جام جهانی نزدیک شویم.

آذر: گل‌گهر نقره‌داغ شد و آگوئرو خداحافظی کرد

۲ آذر: قهرمانی الهلال در لیگ قهرمانان آسیا

الهلال عربستان با شکست ۲ بر صفر پوهانگ استیلرز کره جنوبی برای چهارمین بار بر بام آسیا ایستاد تا به تنهایی پرافتخارترین این مسابقات باشد.

۵ آذر: یا ایتالیا، یا پرتغال یا هیچ‌کدام

پس از عدم راهیابی مستقیم تیم‌های ایتالیا و پرتغال، این ۲ تیم در پلی‌آف اروپا با یکدیگر در یک دسته قرار گرفتند و حالا یا یکی از این ۲ تیم یا هر ۲ از رسیدن به جام جهانی قطر باز خواهند ماند.

۸ آذر: رانگنیک، سرمربی جدید شیاطین سرخ

نتایج ضعیف اوله‌گونار سولسشر باعث شد تا این سرمربی نروژی سرانجام پست خود را از دست بدهد و رالف رانگنیک، تئوریسین المانی تا پایان فصل هدایت شیاطین سرخ را به عهده بگیرد.

۱۳ آذر: هیچ‌آورد!

نود و هفتمین دربی پایتخت بدون اینکه گلی رد و بدل شود و تیمی به زدن گل نزدیک شود به پایان رسید تا شاهد یکی از ضعیف‌ترین شهرآوردهای چند سال اخیر باشیم.

۲۴ آذر: خداحافظی رسمی آگوئرو از دنیای فوتبال

مهاجم دوست‌داشتنی و سابق تیم منچسترسیتی بعد از پیوستن به بارسلونا دچار حمله قلبی شد و با نظر پزشکان مجوز حضور دوباره در مستطیل سبز را پیدا نکرد تا خیلی زود مجبور به خداحافظی از مستطیل سبز شود. او در یک نشست خبری با چشمان گریان این خبر را به صورت رسمی اعلام کرد.

۲۵ آذر: اعلام رای اریک باگناما و نقره‌داغ شدن گل گهر

استفاده غیر مجاز از اریک باگناما، باعث شد تا کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال باشگاه گل گهر را بازنده سه دیدار مقابل پیکان، سپاهان و استقلال اعلام کرد و هفت امتیاز از این تیم کم کرد. همچنین ۲ امتیاز به استقلال و سه امتیاز به تیم‌های سپاهان و پیکان اضافه شد و بازیکن گابنی نیز از جمع شاگردان قلعه‌نویی جدا شد.

برچسب‌ها قاسم حدادی فر الهلال احسان حاج صفی باشگاه پرسپولیس علیرضا جهانبخش باشگاه استقلال استقلال ورزشگاه آزادی مهدی تارتار احمد نوراللهی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر لیگ قهرمانان آسیا مصطفی آجورلو دراگان اسکوچیچ کریم بنزما علی قلی زاده مهدی طارمی رونالد کومان جام جهانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاسم حدادی فر الهلال احسان حاج صفی قاسم حدادی فر الهلال احسان حاج صفی باشگاه پرسپولیس علیرضا جهانبخش باشگاه استقلال استقلال ورزشگاه آزادی مهدی تارتار احمد نوراللهی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر لیگ قهرمانان آسیا مصطفی آجورلو دراگان اسکوچیچ کریم بنزما علی قلی زاده مهدی طارمی رونالد کومان جام جهانی لیگ قهرمانان جام جهانی تیم ملی گل گهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۶۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوان: پیرمرد هتاک بخشی از جریان‌سازی علیه زنان بود

روزنامه جوان نزدیک به جریان اصولگرا نوشت: جریانی که به نظر می‌رسد با هدف منفی جلوه دادن حضور بانوان در ورزشگاه از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی داشته است؛ در اتفاقات چهارشنبه شب گذشته برگ برنده‌ای به دست آورد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ روزنامه جوان در واکنشی غیرمنتظره از مخالفت‌ها با حضور زنان در ورزشگاه‌ها بعد از اتفاق هفته اخیر به شدت انتقاد کرده است.

این مطلب را که به نوعی جواب محکمی به مهدی تاج و اظهارات اخیرش در ممنوعیت حضور زنان در استادیوم‌هاست را با هم مرور می‌کنیم:

اتفاقی که نباید رخ می‌داد، افتاد؛ اینکه مرد و زن در ورزشگاه به‌هم بتازند و با ادبیاتی زننده یکدیگر را مخاطب قرار دهند، چیزی بود که توقعش را نداشتیم اما رخ داد، ولی می‌توان از همین چالش جدی یک فرصت ساخت. امروز خیلی راحت می‌توان جلوی ورود بانوان به ورزشگاه را گرفت، اما یادتان باشد اگر این اتفاق بد بیفتد، یعنی بلندگو برداشته‌ایم و به تمام جهان اعلام کرده‌ایم که با تمام ادعاهایمان در خصوص فرهنگ و تمدن تاریخی‌مان، نه فرهنگ داریم، نه اخلاق، چون حتی نمی‌توانیم یک جمعیت اندک را مدیرت کنیم. 

حدود یک‌سالی از حضور بانوان در ورزشگاه‌ها می‌گذرد و به‌جز اتفاق بد چهارشنبه شب شاهد اتفاق دیگری نبوده‌ایم و در همه جا بانوان با امنیت کامل در ورزشگاه حاضر شده‌اند. هرچند که انتشار برخی فیلم‌های تقطیع شده با حضور یک یا دو نفر در طول این مدت در بازی‌های مختلف و بیان کلمات زشت و رکیک از زبان آن‌ها قبلاً هم دیده شده، جریانی که به نظر می‌رسد با هدف منفی جلوه دادن حضور بانوان در ورزشگاه از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی داشته است. جریانی که اتفاقات چهارشنبه شب گذشته برگ برنده‌ای برای آن شد. 

اگر این هوادار هتاک و بقیه هتاک‌ها در سال‌های قبل مورد بازخواست قرار می‌گرفتند، امروز اینگونه به خود جسارت نمی‌دادند که آنچه خود لایقش هستند را به زبان بیاورند. حال سؤال این است که آیا اگر بانوان در ورزشگاه نباشند محیط ورزشگاه فرهنگی و اخلاقی می‌شود؟ پاسخ را می‌توان از لابه‌لای برگ‌های تاریخ فوتبال باشگاهی پیدا کرد؛ «نه»!

دیگر خبرها

  • درخواست سرمربی تیم‌ ملی فوتبال زنان ایران از رییس فدراسیون
  • ماجرای یک حکم تاریخی به نفع زنان!
  • فوتبالیست جوان دیلمی تجلیل شد
  • اتفاقی که فقط در ایران نگرانی دارد؛ دلواپسان به دنبال وضع دوباره ممنوعیت؟
  • حکم تاریخی کمیته انضباطی فدراسیون: تنبیه آزارگر به جای قربانی
  • حسرت بزرگ سردار؛ وقتی کارلوس کی‌روش گفت: تعویض؛ خودم داوطلبانه قبول کردم
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • رای تاریخی در فوتبال ایران/ برگزاری بازی فصل آینده پرسپولیس و سپاهان فقط با حضور تماشاگران خانم
  • جوان: پیرمرد هتاک بخشی از جریان‌سازی علیه زنان بود
  • تیم ملی فوتبال زنان به مصاف بلاروس می رود